Black mambas / B.M.

Fotografies: Swing sense fronteres


The Black Mambas és un projecte musical que sorgeix el gener de 2015 en una escola de swing de Barcelona.

Som onze persones que ens vam apropar a aquest estil musical, amb ganes d'aprendre a ballar i; sense deixar de fer-ho, hem sumat esforços per crear una banda de swing, amb ganes de fer ballar.

Busquem, en els nostres concerts, oferir una proposta professional en la interpretació de la música i el contagi de l'esperit positiu d'aquest ritme.

Tot i que encara som una banda molt jove, ja hem tocat en diverses ocasions a les Festes de Gràcia, de Sants, i en el BLE (Barcelona Lindy Exchange). També hem sortit fora de Catalunya, i els balladors de Pamplona i Aragó, ja han pogut participar de la nostra festa.

El grup està format per onze components: Edu Mamba: veu, guitarra i harmònica, Txus mamba: baix elèctric, Àlex Mamba: bateria, Jordi Mamba: piano, Luiggi Mamba: guitarra, Begoña Mamba: veu i ukelele, Marta Mamba: veu, Irene Mamba: saxo tenor i violí, Roser Mamba: trompeta, Carme Mamba: clarinet i Joan Mamba: clarinet i saxo alt.

Del nostre repertori en formen part, des de peces del Dixieland tradicional, fins a estàndards de Swing dels anys quaranta. Toquem cançons d'autors com: Jerry Roll Morton, George Gershwin, Irving Berlin, Duke Ellington i Ray Charles, entre d'altres. També tenim alguns temes de composició pròpia.

En síntesi, estem disposats a passar-ho, i fer-ho passar bé, amb la música; sigui tocant, ballant o escoltant. Diferents formes d'intercanviar energia i bones sensacions, entre músics i balladors, en cada concert.