GetBak / G.B.

Fotografies: G.B.


 

GET BAK va néixer l'any 2011 i és el resultat d'ajuntar les ganes i il·lusió d'un grup de joves que volen ensenyar allò que millor saben fer: ballar. El projecte té com a principal objectiu transmetre i fer accessible a tothom la part positiva i sana del Hip Hop.

Durant aquests anys, GET BAK ha trepitjat escenaris tals com el Teatre Victòria, Auditori Sant Cugat, Auditòrium Sa Mànig i Sant Andreu Teatre; sales com RazzMatazz, Luz de Gas i Teatre Molino... i shows televisius (Xic&Dans, Andorra) i Clan TV a més de participar en diversos espectacles de carrer, l'últim dels quals ha estat la coneguda Fira de Tàrrega.

La companyia ofereix un gran repertori de peces i creacions, i compta amb músics integrants de la mateixa companyia que són els intèrprets de la banda sonora de l'espectacle.

GET BAK també és, des de 2013, organitzadora de diversos esdeveniments de danses urbanes com són “BCN Top Styles”, “Trobada Hip Hop al Maresme” “JAM HOP al Mercat de les Flors”, “XD YOUNG FESTIVAL Hip Hop battles”.